Over ons... hoe het begon

Welkom in onze webwinkel.

Wij van zeemeerminnenstaarten waren de 2e webwinkel in Nederland waar klanten een zeemeerminstaart konden kopen.

Mijn middelste dochter wilde al vanaf dat ze heel klein was een zeemeermin zijn, en vroeg dan ook voor haar verjaardag een zeemeermin staart.

Ben toen meteen voor haar gaan zoeken op internet of ik haar droom werkelijkheid kon laten worden. Dat was het moment dat ik er achter kwam dat er maar 1 webwinkel was die deze zeemeermin staarten aanbood. Maar wat een bedragen werden er voor gevraagd.

Wist meteen dat dit niet voor iedereen was weggelegd en zo ook niet voor ons.

Ben op onderzoek uit gegaan en kwam uit bij een leverancier die ons de staarten aan kon bieden maar wel met een afname van minimaal 10 stuks.

Wij hebben toen de gok genomen en deze staarten besteld, en wat waren we blij de staarten waren van een goede dikke kwaliteit en ook nog is super mooi. We hebben er 1 af gehaald voor onze dochter die haar geluk niet op kon natuurlijk.

Daarna de overige staarten op marktplaats aangeboden in de hoop dat we voor een zacht prijsje andere kindjes gelukkig konden maken.

En wat bleek de staarten waren binnen een week verkocht!!

Toen bestond het idee een webwinkel te starten met deze geweldige staarten maar dan voor een zachtere prijs.

Dit was vanaf dag 1 een groot succes.

Na ons zijn er nog een hoop andere webwinkels gestart in zeemeermin staarten gelukkig merk ik dat ze het voorbeeld volgen en de prijzen lager houden dan dat ze waren een paar jaar geleden.

Maar nog steeds kan ik met trots vermelden dat wij na 3 jaar nog (1 van de) aller goedkoopste zijn in Nederland!

 

Onze dochter 3 jaar terug met haar zeemeerminnen staart.

 

© 2016 - 2021 Fabeltastische zeemeermin staarten van zeemeerminnenstaarten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel